مسائل بازار تاريخي تبريز با احساس مسئوليت مرتفع مي شود

به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، مهندس اشرف‌نيا در جلسه کارگروه ثبت جهاني بازار تبريز که به مسائل مختلف پيرامون بزرگترين بازار سرپوشيده جهان مي پردازد، با اشاه به اهميت منحصر به فرد بازار تبريز تاکيد کرد: نوع ساخت و طراحي بازار تبريز و پيچيدگي هاي آن حکايت از آن دارد که اين بازار با معماري پيشرفته و متفکرانه احداث شده است.

معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي گفت: اين مجموعه و تفکر حاکم بر آن با خصوصيات منحصر به فرد خود نه تنها افتخار آذربايجان و ايران، بلکه افتخار خاورميانه به شمار مي‌رود.

وي با اشاره به قرار گرفتن بازار تبريز در مسير جاده تاريخي ابريشم افزود: بازار تبريز در گذشته‌اي نه چنان دور محور ارتباطات بزرگ اقتصادي و تجاري بوده است و نگاه مستشرقان به اين بازار نشان از جايگاه ممتاز آن دارد.

اشرف‌نيا وجود 40 نوع صنف مختلف در بازار تبريز را نشاني ديگر از گستردگي بازار در زندگي روزمره مردم دانست به طوري که اين تنوع يک امتياز ويژه در بازار است.

معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي در ادامه خواستار گسترش اقدامات صورت گرفته براي معرفي مناسب بازار تبريز شد و گفت: دنياي امروز نيازمند راههاي نوين ارتباطي است و براي حفظ بازار بايد ابتدا مردم خودمان با آن آشنا باشند لذا نيازمند اقدامات سريع و موثر براي معرفي بازار تاريخي تبريز هستيم.

اشرف‌نيا تاکيد کرد: مسئولان شهري تبريز که در مورد بازار تبريز مسئوليتي دارند، ديدارهايي در روزهاي تعطيل از اين بازار داشته باشند تا بهتر با معماري و مشکلات فني آن آشنا شوند.

به گفته وي بايد اقدامات زيربنايي در بازار تبريز سرعت بيشتري بگيرد و اقداماتي مانند کف‌سازي، ارتقاي سيستم برق‌رساني، فاضلاب و ديگر اقدامات زيربنايي که منطبق با اصول معماري و شان بازار تبريز باشد، در صدر توجه دستندرکاران قرار گرفته و با پرهيز از انجام چند باره کارها، بازار را به يک سيستم منسجم و يکپارچه تبديل کرد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1389031971